Η εταιρεία ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ AE ΟΤΑ είναι κοντά σας για να σας προσφέρει φυσικό ανθρακούχο μεταλλικό νερό και ποιοτικότατα, εύγευστα αναψυκτικά μόνο σε γυάλινες συσκευασίες, που παράγονται με τις πιο σύγχρονες μεθόδους και με διαρκείς ελέγχους. Φυσικό ανθρακούχο μεταλλικό νερό και αναψυκτικά ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ. Ένα κρυστάλλινο νερό στο ποτήρι σας. Κάθε φυσαλίδα τους και ένα αστέρι ποιότητας.
Προσιτή πολυτέλεια στο ποτήρι σας.

Διεθνή Πιστοποιητικά Προτύπων Ποιότητας


Η επιχείρηση ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ AE ΟΤΑ παράγει και εμφιαλώνει το φυσικός ανθρακούχο, φυσικό μεταλλικό νερό καθώς και αεριούχα αναψυκτικά όπως λεμονάδα, πορτοκαλάδα, γκαζόζα και σόδα όλα σε γυάλινες συσκευασίες.
Η ζήτηση για τα προϊόντα είναι αυξημένη, καθώς έχουν καθιερωθεί στην ελληνική αγορά ως προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας που βοηθούν στην υγεία των καταναλωτών.
Έτσι λοιπόν η ανάγκη για ποιοτικά προϊόντα οδηγεί την εταιρεία σε συνεχείς βελτιώσεις τόσο των προϊόντων όσο και των κτιριακών εγκαταστάσεων και του μηχανολογικού εξοπλισμού καθώς και στην απόκτηση διεθνών πιστοποιητικών προτύπων ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων από την TUVHELLAS (RWTUV) A.E.

ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ AE ΟΤΑ | Το δώρο της φύσης